--GRUP_HEPSİ_CLUß--
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

--GRUP_HEPSİ_CLUß--

GrupHepsiClub a HoşGeLdin

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ŞOK ŞOK MAGAZİN DÜNYASINDAN

2 posters
YazarMesaj
**İREM**CEMRE**
Gerçek Hepsici
Gerçek Hepsici
**İREM**CEMRE**

ŞOK ŞOK  MAGAZİN DÜNYASINDAN Empty
MesajKonu: ŞOK ŞOK MAGAZİN DÜNYASINDAN   ŞOK ŞOK  MAGAZİN DÜNYASINDAN Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 2:25 pm

EREN'DEN MURAT BOZ'A TOKAT GİBİ CEVAP AMA MURAT BOZ KAŞINMIŞ

Geçtiğimiz gece ?Kuruçeşme Arena?da Yalın konserinde karşımıza çıkan Hepsi Grubu?nun Eren?i, Murat Boz?u son dönemde meslektaşlarına yönelik söylediği ?pigme? lafı dolayısıyla eleştirdi.

Murat Boz?la aynı müzik şirketinde bağlı olduklarını söyleyen Eren, ?Murat?a bu lafları yakıştıramadım? dedi. Sempatik şarkıcı, ?Murat çok iyi bir insan bu kelimeyi duyduğumda inanmak istemedim. Aslında onun böyle şeylere ihtiyacı yok. Onu çok seviyorum. Ama bu işler ?boyla? değil yetenekle olacak şeyler? Zaten dünya starlarının boyuna bakarsanız bunu anlarsınız? dedi.
Star Girl[m]
Admin
Admin
Star Girl[m]

ŞOK ŞOK  MAGAZİN DÜNYASINDAN Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK MAGAZİN DÜNYASINDAN   ŞOK ŞOK  MAGAZİN DÜNYASINDAN Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 4:54 pm

**İREM**CEMRE** demiş ki:
EREN'DEN MURAT BOZ'A TOKAT GİBİ CEVAP AMA MURAT BOZ KAŞINMIŞ

Geçtiğimiz gece ?Kuruçeşme Arena?da Yalın konserinde karşımıza çıkan Hepsi Grubu?nun Eren?i, Murat Boz?u son dönemde meslektaşlarına yönelik söylediği ?pigme? lafı dolayısıyla eleştirdi.

Murat Boz?la aynı müzik şirketinde bağlı olduklarını söyleyen Eren, ?Murat?a bu lafları yakıştıramadım? dedi. Sempatik şarkıcı, ?Murat çok iyi bir insan bu kelimeyi duyduğumda inanmak istemedim. Aslında onun böyle şeylere ihtiyacı yok. Onu çok seviyorum. Ama bu işler ?boyla? değil yetenekle olacak şeyler? Zaten dünya starlarının boyuna bakarsanız bunu anlarsınız? dedi.

vay bee (gerçi soru işaretlerinden pekbişey anlamadım ama)
http://hepsijileradresi.forumotion.com

ŞOK ŞOK MAGAZİN DÜNYASINDAN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-